Helloooo vsem, SREČNO NOVO LETO!!!

Upam, da ste se imeli dobro za Silvestrovo, jaz sem uživala v centru Ljubljane. Malo čudno je bilo biti v Sloveniji v tem času, po navadi sem vsak 31. december preživela na Novi Zelandiji ali v Avstraliji. Ampak moram reči, da je bila to super sprememba!

No, z zabavo smo zaključili in na vrsti je spet trdo delo in še pomembneje – polet v Melbourne!!! Se že veselim konca tega dolgega potovanja v deželo Down Under. Nikoli ni lahko, ampak je vredno. Za mene je to eden najljubših krajev na zemlji, vsaj od tistih, ki sem jih do zdaj uspela videti.

Australian Open je po mojem mnenju eden najboljših Grand Slamov v smislu organizacije in skrbi za dobro počutje igralcev, tako da se tam vedno dobro počutim! Poleg tega je super sprememba klime v primerjavi z zimo v Evropi, komaj čakam, da bom spet malo na soncu..

Zelo sem zadovoljna s pripravami, delali smo veliko, tako na igrišču kot tudi izven igrišča (velika zahvala za to gre Fitnes centru MOJ FIT v Ljubljani, ki nam je omogočil uporabo telovadnice in opreme!) in komaj čakam, da se že začnejo tekme. Res že pogrešam tekme, adrenalin, “tricky” situacije med tekmo in FIGHT!!! Še dva tedna in spet bom vse to čutila!

Zahvaljujem se Fili in Wilsonu za še eno super leto, AJM za njihovo podporo in Avantcarju, ki je ( in bo še naprej ) lepo skrbel za mojo mobilnost – res po meri!! 🙂 !

Naslednjih nekaj dni bom potovala, seveda pa se oglasim iz Melbourna! Držite pesti!!
Zraven pripenjam par fotk iz silvestrovanja – priprave in potem” čaga s sozločinci” 🙂

Imejte se lepo,
Polona

2017-06-04T07:33:18+00:00 januar 3rd, 2013|0 Comments