Prvi krog Wimbledona v torek proti Anniki Beck

Po uspešnem preboju skozi kvalifikacije, bo Polona v torek igrala prvi krog glavnega dela Wimbledona. Njena nasprotnica bo Annika Beck, ki trenutno  zaseda 82. mesto na lestvici WTA. Njun edini medsebojni dvoboj je dobila Polona s 6:3, 6:1 (New Haven, 2015- trda podlaga)

“Z igro v kvalifikacijah morem reči, da sem delno zadovoljna. So bili elementi, katere sem zelo dobro izkoriščala, predvem servis, ki mi je veliko pripomogel pri samih zmagah. Imam še veliko rezerve na igri z zadnje linije. Zaenkrat nimam nekih problemov s starimi poškodbami; tu in tam se pojavijo kakšne bolečine, kar pa je normalno po tolikšnem času brez turnirjev.

Za travo se letos nisem posebej pripravljala, tako da lahko rečem, da je ta uvrstitev v glavni del turnirja kar veliko presenečenje tudi za mene. Vzdušje na Wimbledonu je vedno posebno, saj gre za zelo prestižen turnir in mi je v veliko čast igrati tukaj.

Z Anniko sem se pomerila v New Havenu na trdi podlagi. Takrat sem odigrala zelo dobro tekmo, taktično zelo pravilno. Upam, da bom tudi tokrat uspela odigrati nekaj podobnega. Je igralka, ki se zelo dobro giba, je zelo stabilna in ne dela poceni napak. Morala bom igrati agresivno, izkoristiti svoje napadalne udarce in upam, da se bodo stvari obrnil meni v prid.«

Download Download

2017-07-02T13:47:05+00:00 julij 2nd, 2017|Komentarji so izklopljeni za Prvi krog Wimbledona v torek proti Anniki Beck