Zdravo, dragi moji bralci iz Avstralije!

Še en dan se bliža koncu in moram reči, da je bil zelo lep, sproščujoč. Bil je prost dan! Zjutraj sem se zbudila, se za spremembo oblekla v casual obleko in se odpeljala v Melbourne Tennis Centre. Imela sem fino enourno masažo v uradni fizioterapevtski sobi, moram reči, da je bilo hkrati boleče in čudovito, ker vem, da se vedno po masaži boljše počutim. Ravno, ko sem zaključevala z masažo sem slišala obvestilo s strani kluba, da so na igrišču na ogled tipične avstralske živali. Vedno je vznemirljivo videti živali, ki sicer niso vsakdanje. Pripenjam fotografiji, na katerih sem z malim kengurujčkem in luštno koalo. Bila sta ful sladka, mislim pa, da sta bila malo prestrašena zaradi vseh ljudi okrog njiju, ampak je bila res lepa izkušnja!

Po ukvarjanju s temi luškanimi živalcami sem se odpeljala nazaj v apartma, kjer tukaj živim in se sprehodila do Chapel Street, ki je eden najživahnejših krajev tukaj naokrog. najboljše pa je, da je samo 5 minut stran od mene.
na ulici je cel kup restavracij, barov, trgovinic itd. Odločila sem se, da bom za kosilo jedla suši, ki je meni ena najljubših jedi. Po ksoilo sem šla malo po trgovinah, kupila nekaj stvari. Vedno je fino kupiti kaj, kar mogoče doma ne dobiš Nakupila sem tudi nekaj sadja, ki ga obožujeeeeeeeeeeem, za pozneje v stanovanju :)) Tokrat sem se počastila z borovnicami, malinami in mangom.

No, da se vrnem k tenisu.. če niste videli na Facebooku ali Twitterju – v dvojicah bom igrala z zmagovalko French Open, italijanko Francesco Schiavone. Se že veselim, upam, da mi bo lahko dala kak dober nasvet, konec koncev je zelo izkušena igralka.

Žrebanje pa bo jutri (petek), tako da bom imela takrat več novic. Vas sproti obvestim.

Pozdravi iz vroče Avstralije!
Polona

2017-06-04T07:32:06+00:00 januar 10th, 2013|0 Comments