Si kdo želi moj lopar – nagradno vprašanje

Še vedno vam ne morem povedati nič konkretnega glede mojega poškodovanega zapestja. Naslednji pregled imam približno konec drugega tedna in takrat bo tudi bolj jasno, kdaj se bom vrnila na igrišča. Seveda v tem času ne počivam, temveč skupaj s kondicijskim trenerjem trdo delava! (V naslednjem blogu vam mogoče kaj več povem o njemu, da spoznate kdo skrbi da vsak večer samo padem v posteljo. ) Moram biti pripravljena, saj se bom takoj po dobljeni zeleni luči s strani zdravnikov vrnila na teniška igrišča in na tour.

Da nam v tem vmesnem času ne bo preveč dolgčas, pa vam zastavljam nagradno vprašanje. Na slikanju s fotografom Samom Vidicem je nastala tudi ta fotografija. Skušajte ugotoviti, kaj bi lahko bilo tako posebnega s to fotografijo. Kaj več zaenkrat ne bom namignila, da ne bo prelahko 🙂

Med pravilnimi odgovori bom nekoga izžrebala in mu podarila enega od mojih loparjev. V žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki jih boste objavili pod tem zapisom. Žrebanje bom opravila v četrtek in sporočila, kdo je nagrajenec, ki bo prejel moj teniški lopar!

hercog_q

2017-04-22T15:02:50+00:00 februar 11th, 2013|0 Comments