Evo me!

Upam, da ste vsi dobro in reees se oparvičujem da se nisem nič javila! Bila sem zasedena z vsemi zadevami in hotela sem počakati, da vam dam prave informacije o mojem zapestju.
Pred kratkim sem se vrnila iz Avstralije – najhujše potovanje. Potovala sem okrog 60 ur, vsi leti v Frankfurtu so bili odpovedani in nastal je cel kaos! Vsi potniki, ki so čakali v vrstah, so postajali nervozni in moram reči, da letališče res ni kos takšnim situacijam.
Hvala bogu sem lahko šla na vlak ( pravzaprav na 4, ker sem prestopala na vsaki postaji zaradi zamud ), da sem prišla do doma.

Moram reči, da ta »izlet« v Avstralijo ni bil najboljši. Razočarana sem nad tem, kako je zapestje odreagiralo na intenzivne vaje in potem še na tekmo. Bilo je čisto preveč boleče, da bi lahko igrala – predvsem forehand tako, kot bi si želela. Kakorkoli turnir je za menoj in zopet se posvečam sanaciji poškodbe. Čakam še na mnenje specialista, kaj bi bila najboljša rešitev.

Hvaležna sem za podporo vseh sponzorjev, vendar bi tokrat izpostavila Avantcar. Res so neverjetni. Omogočajo mi, da se lahko vozim, kjerkoli sem. Imajo odlične avte in vedno zelo dobro izbiro! Ko sem po vrnitvi iz Avstralije šla iskati avto za ta čas so mi dali res posebnega – Opel Ampera. Avto je na elektrikon in ko le-te zmanjka sam preklopi na bencin. Potrudila se bom, da ga vedno napolnim in s tem vsaj malo prispevala k varovanju okolja, kar v prihodnje morda vsi skupaj lahko naredimo več kot doslej. Kakorkoli, super avto je in zelo sem zadovoljna z njim. Če kdo slučajno ne ve kako ta avto izgleda, prilagam tudi fotko ☺ Če se srečamo kar pomahajte!!

Še vedno me malo daje jet-leg, ampak se ne pritožujem, ker se zjutraj zelo zgodaj zbudim in tako opravim zadeve, za katere mi po navadi preko dneva zmanjka časa. Torej vse za nekaj dobro ☺
Seveda pa mi ni lahko glede na to, da se zadnje mesece non-stop srečujem s poškodbami, ki mi zelo otežujejo normalno življenje profesionalnega športnika. Zato sem toliko bolj hvaležna vaše podpore in se iskreno zahvaljujem vsem, ki stojite za mano in predvsem verjamete vame. To mi pomeni ogromno!! Ostati moramo močni ter potrpežljivi in prepričana sem, da se bodo stvari kmalu obrnile na bolje – samo pozitivni in odločni moramo ostati!

Imejte se lepo!!

Polona

polona_hercog_ampera

2017-04-05T23:42:39+00:00 januar 26th, 2013|0 Comments