Hej, dobrodošli na moji spletni strani!

Najprej bi vam vsem rada zaželela vesel božič, vem, da je že malo pozno, ampak boljše pozno kot nikoli. Kot najbrž že veste sem podaljšala priprave za 10 dni in letim naravnost v Melbourne takoj po novem letu. To bo zame nekaj novega, ker sem do zdaj vedno igrala nekaj turnirjev pred prvim Grand Slamom, ampak je vedno dobro poskusiti nove stvari, da vidiš, kaj ti najbolj ustreza.

Trenutno treniram v Ljubljani. Za menoj je nekaj tednov treninga tukaj z mojim trenerjem Mattiasom, pred tem pa še 3 tedne v Helsigborgu na Ševdskem. Po navadi sem večino tednov priprav preživela nekje v toplih krajih, tokrat pa sem se zaradi manjših težav z zapestjem odločila ostati v Sloveniji in čim prej pozdraviti poškodbo. Tako sem lahko veliko več časa preživela z družino in svojim psom, kar je bilo super.

V glavnem sem vam samo hotela zaželeti dobrodošlico na novi spletni strani in vam sporočiti, da bom redno pisala blog. Tako boste na tekočem z mojo kariero, življenjem, stvarmi, ki jih imam rada in tistimi, ki jih ne maram in veliko drugimi (upam, da zanimivimi) novičkami.

Če imate kakšna vprašanja ali predloge za spletno stran, nas lahko kontaktirate tukaj.
Sledite mi lahko tudi na Twitterju, ali Facebooku!

Pozdravček,
Polona

2017-06-04T07:33:11+00:00 december 27th, 2012|0 Comments